3#: Så köper du ditt dekalkit

Du behöver dekalkit till din cross eller enduro. Motocross är en sport med hårda tag och därför är det smart att köpa dekalkit som verkligen håller. Att dina delar sitter fast trots både vurpor, lera och regn gör att hela ekipaget ser snyggare och mer professionellt ut, vare sig du kör på elitnivå eller bara på skoj. Du vill ju inte heller att det kommer smuts under dekalen som repar lacken.

1# Satsa på kvalitet

Det är en härlig känsla att köra. Då vill du att allt ska vara på topp, både du själv och din enduroneller cross. Kläderna och hjälm ska sitta perfekt och dekalerna ska sitta på plats. Inga dekaler som håller på att lossna. Köp dekaler av god kvalitet. Snåla inte. Utgå från vad proffsen använder. Gör som KTM Factory Racing Team och gå in på HG Stickers och köp ditt dekalkit, tillverkat i Sverige av folk som kör själva. De har alla kända märken som KTM, Husqvarna, Honda, Yamaha med flera.

2# Köp av motorfolk

För det andra ska du köpa ditt dekalkit av folk som själva kör cross eller enduro. Personer som älskar motorer och som förstår motorsport. Sådana företag utvecklar både dekaler och annat med känsla och utifrån vad de själva behöver. Dels förstår de vad dekalerna och du själv utsätts för, dels kan du samtala med dem om du vill förbättra något eller om det uppstår något problem. De är på din sida redan från början och tycker alltså att dina åsikter är viktiga.

3# Snyggt intryck gör det lättare att promota sporten

Att hålla på med en motorsport kostar pengar. Ett smart sätt att få in pengar för att antingen köpa ny maskin eller för att kunna tävla är genom sponsorer eller reklamintäkter online. För att få sponsorer måste du både tävla mycket och helst också vinna, vilket kan vara svårt i början eller om du inte har en nog bra maskin. Men det andra alternativet är öppet för alla. Starta ett Instagramkonto och en YouTubekanal och skapa bra klipp om både sporten, hur man kör och coola filmer. Med 1000 prenumeranter och 4000 visningstimmar kan du gå med in Youtubes partnerprogram. Då tjänar du pengar varje gång som någon tittar på din film. Genom att både du och din cross eller enduro ser snygga ut, så kommer du få fler prenumeranter. Då kan du både promota sporten och dig själv.

Leave a Reply

mts_cool