Gör iordning din VW Transporter för arbete och vanlife

VW-transportbilar kan användas till mycket och är mycket slitstarka. Oavsett om du ska använda din VW för arbete eller semester är det smart att fixa iordning både ut- och insidan i din Transporter eller Caddy.

Styla din Transporter

Att göra iordning ett fordon handlar både om utseende, funktion och säkerhet. Bland det viktigaste är belysningen. Skaffa extrabelysning eller ledramp så ser du djur, människor och problem på vägen mycket snabbare. Kör du ibland på gropiga vägar, eller undviker du medvetet dem? Då är det smart att köpa hasplåtar för att skydda växellådan och motorn. Med hasplåtar har du mycket mer frihet på vägen. Och utanför vägen. Det är även skönt med ergonomiska stolar och fräsch bilklädsel. Ny bilklädsel är ett billigt sätt att få din Transporter att kännas ny och fräsch. Gå in på https://www.transportstyling.se/transportbilstillbehor/volkswagen/ och köp transportstyling till din VW, där hittar du alla modeller av VW och kan enkelt köpa rätt utrustning till rätt bil. Du hittar även transportstyling till andra vanliga bilmärken hos dem.

För jobb

Om du använder din Transporter i jobbet är det smart att gå in på https://www.transportstyling.se/transportbilstillbehor/volkswagen/ bara för att få bra idéer och uppslag som du inte visste om. Med skåp, lådor och fack som är specialtillverkade till just din bilmodell och yrke får du mycket lättare plats med allt. Det gör det även lättare att hålla ordning i ditt fordon. Förutom att det ser trevligt och professionellt ut, så sparar du in tid. Med ordning och reda jobbar du så mycket mer effektivt.

För vanlife

En VW Transporter är ett perfekt fordon för dig som vill ha en egen husbil, men till ett bra pris. Du köper en begagnad Transporter av ett företag och bygger sedan om den för vanlife. Du sparar flera hundratusen på att göra det. På https://www.transportstyling.se/transportbilstillbehor/volkswagen/ hittar du mycket för bilen externt, men interiörerna får du ofta bygga själv. Dock kan du köpa ett särskilt matlagnings- och sängkit till Caddyn som är enkel att installera. Det är många som köper ett mindre IKEA-kök och sätter in i sin van. Du hittar mycket inspiration på internet hur du fixar en van för en lång skön bilsemester.

Leave a Reply

mts_cool