Fördelar med dieseloptimering

Moderna bilar har ett komplext styrsystem som förutsätter att olika delar samarbetar för att allt ska fungera så bra det går. Dieselboxen red_diesel_tankmanipulerar särskilda signaler för att höja bränsletrycket eller öka insprutningstiden. Dessa manipulationer sker utan att övriga delar av styrsystemet registrerar dessa förändringar. Dieselboxen lurar bilens styrsystem och detta innebär att styrdata och en rad andra värden inte beräknas korrekt.

Speciallösningar för att nå bästa möjliga resultat på din bil är viktigt för att dels skydda motorn men även för att spara pengar genom bland annat mindre bränsleförbrukning. Dieselboxar även kallat plug-in-boxar hjälper till att dieseloptimera. Numera finns det företag som optimerar motorns mjukvara och på så sätt förvränger signaler. En vanlig metod har varit att eftermontera boxar och sladdar i motorrummet för att på så sätt öka bränslemängden, men man kan även använda sig av en metod som kallas PPC. Bränslebesparande effektboxar till dieselbilar är något som detta företag har specialiserat sig på.

Dieseloptimering ger ökad prestanda kombinerat med hållbart såväl som körbarhet. Bränslebesparande optimeringsboxar finns numera även att installera för bensinbilar. På boxar för dieseloptimering kan man själv välja effekt och även karaktären på trimningen. Din personliga körstil och dina speciella preferenser beträffande optimeringen kan således anpassas för att passa dig. Din optimering kan anpassas till olika typer av program som ekonomi och dieselrainbowprestanda, men även till mer specifika preferenser som vrid och tungt drag. När du väljer en digital box så ska den vara anpassad till bilar med partikelfilter och även till de senaste typerna av insprutningssystem.

Valfrihet och möjligheter att göra olika inställningar på en box är nödvändigt för att du ska kunna ställa om boxen i samband med service av din bil. Biltillverkare gör ibland uppgraderingar av mjukvara till din bil och se alltid till att du får all information och hjälp så att din dieseloptimering fungerar på bästa möjliga sätt. Det bästa alternativ som finns är att optimera i mjukvaran i motorns styrsystem. Detta innebär att man har fullständig kontroll av alla parametrar hela tiden under optimeringen och bilens säkerhetsfunktioner sätts inte ur spel genom att man försöker lura systemet.

Leave a Reply

mts_cool